Meedoen aan de groepsaankoop van iChooser?

Groepsaankoop: go or no go?

Groepsaankopen hebben de uitstraling om goedkoop te zijn. Samen staan we immers sterker, niet? Dat is echter niet steeds het geval. Voor het goedkoopste energiecontract is een groepsaankoop doen niet altijd de beste keuze. Dit zien we nu ook met de aanbieding van iChoosr.

Om de keuze voor jou makkelijker te maken, hebben wij alvast een vergelijking voor jou uitgevoerd.

Deze vergelijkende tabel geeft weer dat de prijzen van Energie.be nog steeds lager zijn dan die van de groepsaankoop. Nog duidelijker wordt dit wanneer we zouden kijken naar jouw verbruik op jaarbasis.

Je kan zien dat een gezin van vier personen ongeveer € 258 kan uitsparen door klant te zijn bij Energie.be, in plaats van deel uit te maken van de groepsaankoop van iChoosr. Ben je nog geen klant bij Energie.be? Twijfel niet langer en schrijf je makkelijk in via onze website op ons voordelige tarief!

Wil je nog meer bewijs? Neem dan eens een kijkje op de V-test van de VREG en raadpleeg de tarieven daar. Ook daar kan je zien dat wij nog steeds één van de goedkoopste energiecontracten van de markt aanbieden.

Artikels die jou ook kunnen interesseren:

Zon, huis verbonden aan het energienet
Energiemarkt

Nieuw vanaf 2023: het capaciteitstarief

Er beweegt heel wat in het energielandschap. Bedrijven en gezinnen doen hun best om de hoge energieprijzen het hoofd te bieden door te besparen, maar

Meedoen aan de groepsaankoop van iChooser?
Energiemarkt

Groepsaankoop: go or no go?

Hoop jij lagere energiekosten te bekomen door over te stappen via een groepsaankoop? Wees dan voorzichtig, want dit is niet altijd het voordeligste tarief.

Energie uitgelegd

Krijg je groene energie van je leverancier?

De stroom die je van je leverancier krijgt, kan dat eigenlijk ooit 100% groene energie zijn? Kom te weten hoe dat zit, en hoe wij groene initiatieven steunen.