Vraagteken of groepsaankoop een goed idee is

Groepsaankoop Oost-Vlaanderen: go or no go?

Een lage energiefactuur, da’s kiezen voor een groepsaankoop. Maar dat is niet altijd waar. Heb jij je ingeschreven voor de groepsaankoop van provincie Oost-Vlaanderen? Teken dan zeker niet in zonder even de vergelijking te maken.

Wij deden het alvast voor jou.

Vergelijking uitgevoerd op 08/04/2022 obv de prijzen van april (btw 6%)

Bovenstaande grafiek geeft duidelijk weer dat het aanbod van Energie.be goedkoper is dan dat van de groepsaankoop. Wat betekent dit nu juist voor jouw afrekening? Wij deden de vergelijking voor een alleenstaande, een gezin van 2 en 4 personen.

Vergelijking uitgevoerd op 08/04/2022 obv de prijzen van april (btw 6%)

Een gezin van 4 personen kan meer dan €600 besparen. Dat is de moeite, al zeggen we het zelf. Je bent dus beter af door gewoon klant te blijven (of worden) bij Energie.be.

Daarbovenop bieden we één scherp tarief aan. Zo ben jij zeker dat je steeds de beste deal hebt. Én eens je klant bent bij Energie.be moet jij je niet meer bezig houden met het vergelijken van tarieven. Ons tarief is namelijk elk jaar opnieuw zo scherp mogelijk. Bij Energie.be zit je dus goed voor jaren.

We verkopen enkel 100% Belgische groene stroom. Zo ondersteunen we samen de productie van groene energie in België.

Wil jij klant worden bij Energie.be? Makkelijk! Het is geregeld in 3 stappen. Schrijf je nu in: www.energie.be/nl/klant-worden

Artikels die jou ook kunnen interesseren:

thuisbatterij
Energie uitgelegd

Thuisbatterij: vooral slim bij zonnepanelen

Als je zonnepanelen hebt, dan kun je een hoge energiefactuur vermijden door je zelfverbruik te vergroten. Dat betekent dat je je droogkast, vaatwasser en andere