Meedoen aan de groepsaankoop van Mega?

Groepsaankoop Mega, yes or no?

We zoeken allemaal naar manieren om hier en daar wat te besparen en jouw energiecontract is hier natuurlijk geen uitzondering op. Om het goedkoopste energiecontract te vinden, kijken we vaak naar een groepsaankoop. Samen staan we immers sterker, niet?

Helaas zijn groepsaankopen niet altijd de goedkoopste optie. De recente groepsaankoop die Mega won is hier een voorbeeld van. Verder houdt een groepsaankoop ook geen rekening met de klantenservice die elke leverancier aanbiedt. Energie.be zet niet enkel in op een voordelig energiecontract op de lange termijn, maar ook op het ontzorgen van haar klanten en daar hoort een performante klantendienst bij. Het bewijs hiervan? De vier sterren die wij al kregen van de VREG!

Laat je dus niet vangen en vergelijk of je zeker goed zit! Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij alvast ons tarief vergeleken met dat van de groepsaankoop.

De vergelijking werd uitgevoerd op 24/02/2023 o.b.v de prijzen van februari.

Bovenstaande tabel toont duidelijk hoe ons tarief nog steeds lager ligt dan dat van de groepsaankoop van Mega. Om het voor jou nog wat duidelijker te maken, hebben wij een vergelijking gemaakt op basis van het gemiddelde jaarlijks verbruik per huishouden.

De vergelijking werd uitgevoerd op 24/02/2023 o.b.v de prijzen van februari. Deze schatting zijn inclusief netkosten en BTW (6%).

De vergelijking werd uitgevoerd op 24/02/2023 o.b.v de prijzen van februari. Deze schatting zijn inclusief netkosten en BTW (6%).

Zoals je kan zien, is klant blijven of worden bij Energie.be dus aan te raden. Verder wil je als klant natuurlijk ook de beste ondersteuning en daar zorgt onze online klantendienst met een glimlach voor.

Ben je al klant bij Energie.be? Perfect! Want jij zit op de lange termijn goed met een voordelig tarief en snelle ondersteuning. 

Nog geen klant? Schrijf je dan éénvoudig in via onze website! Of heb je nog meer overtuiging nodig? Doe zelf de V-test en ontdek dat wij niet uit de top weg te slaan zijn!

Artikels die jou ook kunnen interesseren: