groepsaankoop

Wij zijn goedkoper dan de groepsaankoop 2024

Bij energie.be zit je levenslang goed. Dat bewijzen we keer op keer door een altijd scherp tarief aan te beiden met een uitstekende service.

Ook deze maand bewijzen we dit weer. Ons tarief, zowel voor professioneel als residentieel, is namelijk goedkoper dan dat van de groepsaankoop. Daarbovenop scoort de VREG onze klantendienst ook veel beter dan de leveranciers die de groepsaankoop wonnen. Energie.be is goedkoper dan beide groepsaankopen. Wij maakten alvast de vergelijking voor jou:

Residentieel

Vergelijking gemaakt op de V-test op 08/03/2024 – 3.000 kWh elektriciteit, 11.500 kWh gas

Professioneel

Vergelijking gemaakt op de V-test op 08/03/2024 – 7.000 kWh elektriciteit, 23.000 kWh gas

Nog geen klant? Schrijf je dan éénvoudig in via onze website! Of heb je nog meer overtuiging nodig? Doe zelf de V-test en ontdek dat wij niet uit de top weg te slaan zijn!

Een groepsaankoop houdt verder ook geen rekening met de klantenservice van de leveranciers. Energie.be zet niet enkel in op een voordelig energiecontract op de lange termijn, maar ook op het ontzorgen van haar klanten en daar hoort een performante klantendienst bij. Het bewijs hiervan? De vijf sterren die wij al kregen van de VREG!

Laat je dus niet vangen en vergelijk of je zeker goed zit! Hulp nodig? Contacteer ons gerust.

Artikels die jou ook kunnen interesseren:

Digitale meter om jouw verbruik van elektriciteit en gas op te volgen
Energie uitgelegd

Je digitale meter gebruiken en aflezen

Niet alle consumenten kijken ernaar uit om een digitale meter te krijgen. Maar zeker wie zijn energieverbruik wil opvolgen, doet er z’n voordeel mee.

Energie.be team vacature
Energie.be

Word jij onze nieuwe Customer Succes Agent?

Creëer lange termijn klantenrelaties en help ons de energiemarkt voorgoed veranderen 💥 Energie.be een no-nonsense energieleverancier die zich richt op het vereenvoudigen van de energiemarkt en