groepsaankoop

Wij zijn goedkoper dan de groepsaankoop 2024

Bij energie.be zit je levenslang goed. Dat bewijzen we keer op keer door een altijd scherp tarief aan te beiden met een uitstekende service.

Ook deze maand bewijzen we dit weer. Ons tarief, zowel voor professioneel als residentieel, is namelijk goedkoper dan dat van de groepsaankoop. Daarbovenop scoort de VREG onze klantendienst ook veel beter dan de leveranciers die de groepsaankoop wonnen. Energie.be is goedkoper dan beide groepsaankopen. Wij maakten alvast de vergelijking voor jou:

Residentieel

Vergelijking gemaakt op de V-test op 08/03/2024 – 3.000 kWh elektriciteit, 11.500 kWh gas

Professioneel

Vergelijking gemaakt op de V-test op 08/03/2024 – 7.000 kWh elektriciteit, 23.000 kWh gas

Nog geen klant? Schrijf je dan éénvoudig in via onze website! Of heb je nog meer overtuiging nodig? Doe zelf de V-test en ontdek dat wij niet uit de top weg te slaan zijn!

Een groepsaankoop houdt verder ook geen rekening met de klantenservice van de leveranciers. Energie.be zet niet enkel in op een voordelig energiecontract op de lange termijn, maar ook op het ontzorgen van haar klanten en daar hoort een performante klantendienst bij. Het bewijs hiervan? De vijf sterren die wij al kregen van de VREG!

Laat je dus niet vangen en vergelijk of je zeker goed zit! Hulp nodig? Contacteer ons gerust.

Artikels die jou ook kunnen interesseren:

Energie besparen
Tips & tricks

3 tips om energie te besparen in de zomer

Dat jij tijdens de zomermaanden wellicht blaakt van de energie, betekent natuurlijk niet dat je keukentoestellen plotseling stroom in overvloed hebben. We staan er iets