Categorieën
Geen categorie Tips & tricks

Goedkoop verhuizen in 5 tips

Dat een huis of appartement kopen of huren geld kost, spreekt voor zich. Maar ook verhuizen kan nefast zijn voor je bankrekening. Gelukkig zijn er manieren om het betaalbaar te houden. Ontdek onze tips om goedkoop te verhuizen.

1. Begin op tijd

Een goede planning is essentieel om de kosten te drukken, dus begin er minstens een paar maanden voor de grote dag mee. Zo kan je kartonnen dozen sprokkelen bij de supermarkt, en moet je er last-minute geen gaan kopen. Bovendien vraagt het tijd om offertes van ladderliften en verhuisfirma’s te vergelijken. Let daarbij niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden en extra kosten die ze in rekening brengen, bijvoorbeeld als je verhuis langer duurt dan gepland.

2. Mest je kasten uit

Hoe minder je hebt, hoe minder je moet verhuizen. Neem je inboedel grondig door en verkoop wat je niet meer gebruikt – online of op een rommelmarkt. Het resultaat is niet alleen dat je minder moet sleuren; het kan ook extra centen opleveren. Natuurlijk is spullen doneren ook een goede optie (en als het echt niet anders kan, is er altijd nog het containerpark). 

3. Goedkoop verhuizen… met vrienden

In de plaats van een duur verhuisbedrijf in te schakelen, kan je overwegen om vrienden en familie op te trommelen. Met de belofte aan koffiekoeken ‘s ochtends en een sneak preview van je nieuwe woonst kan je vast wat helpers verleiden. 

4. Kies je verhuisdag slim

Toch liever een verhuisfirma? Weet dat die in het weekend vaak duurder zijn dan op een weekdag. Probeer je verhuis dus zo te plannen dat je profiteert van lagere tarieven.

5. Verhuis je contracten mee

Verwittig je bank, werkgever, verzekeringsmakelaar, … en je energieleverancier. Misschien is je verhuis een goed moment om je energiecontract te herbekijken? Via de V-test van de VREG zie je meteen de voordeligste opties. Maar laat je bij het vergelijken niet misleiden door tijdelijke promoties, want vaak betaal je net veel méér zodra die aflopen. 

Wil je niet elk jaar van leverancier veranderen of je continu zorgen maken over je contract? Kies dan voor een consistent laag tarief. Hoewel het misschien vreemd lijkt om niet de goedkoopste variant met een promotie te nemen, ben je zo op de lange termijn financieel beter af.

Veel succes!

Categorieën
Energie.be

Word jij onze nieuwe Customer Succes Agent?

Creëer lange termijn klantenrelaties en help ons de energiemarkt voorgoed veranderen 💥

Energie.be een no-nonsense energieleverancier die zich richt op het vereenvoudigen van de energiemarkt en het aanbieden van een voordelig energiecontract voor al onze klanten. Dat deze stroom van 100 % groene, Belgische oorsprong is, vinden wij dan ook meer dan normaal! Met eenvoud en eerlijkheid willen wij het verschil maken. ✔

Samen met jou willen we lange termijn klantenrelaties opbouwen en een loyalteitsstrategie ontwikkelen die ons helpen om de energiemarkt in Vlaanderen te veroveren en voorgoed te veranderen.

Jouw week als onze nieuwe Customer Succes Agent 👇

Je werkt samen in een klein team zodat je kort op de bal kan spelen wanneer je extra vragen of hulp nodig hebt. Samen wordt de agenda en prioriteiten van de week bepaald.

Wat er zoal op je planning kan staan?

  • Klantenvragen en -verzoeken analyseren en oplossen
  • Duidelijk antwoord geven via mail en social media
  • Het toelichten en oplossen van klantenvragen via telefoon
  • Opvolgen of markcommunicatie tussen Fluvius en Energie.be correct verloopt
  • Processen en flows optimaliseren om zo de klant sneller en beter te helpen
  • Voortdurende verbetering van de klantentevredenheid

Wat we zoeken bij een Customer Succes Agent 🤔

Als jij ons aanspreekpunt wordt bij klanten moet je sterk in je schoenen staan, meelevend kunnen zijn met klanten en supervlot kunnen communiceren in het Nederlands. Ervaring hebben is geen must. Om het rendement van je sollicitatie te verhogen,:

  • Heb je minstens een Bachelor diploma;
  • Ben je een krak als het aankomt op telefonisch contact;
  • Kan je goed overzicht bewaren en ben je stressbestendig in een steeds veranderende omgeving;
  • Ben je empatisch en erg klantgericht ingesteld.

Zo geven we jou energie 🤘

Zou het je voldoening geven om een duurzaam, nieuw merk te laten groeien samen met een hecht team vol energie? Dan zijn deze extra’s mooi meegenomen:

  • ‘n fulltime job met veel verantwoordelijkheid
  • een vast contract (van onbepaalde duur) met een competitief loonpakket en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, gsm abbonement, internet@home, groepsverzekering,..
  • een hip kantoor vlakbij Brussel-Noord met de mogelijkheid om hybride te werken (ma & do samen op kantoor, de rest kies je zelf)
  • een ontwikkelingstraject op maat van jouw ambitie
  • groeikansen om je verder te ontplooien en jouw talenten te ontdekken in een startup die klaar staat voor 🚀
  • heel wat afterworks en team activiteiten.

Zin in een job met meer Energie.be? 🌞

Simpel: Stuur je CV naar jobs@energie.be of upload ‘m via het formulier hieronder. En wie weet, tot binnenkort!

Click or drag a file to this area to upload.